Служебният министър на труда и социалната политика Лазар ЛазаровЛазар Лазаров е

...
Служебният министър на труда и социалната политика Лазар ЛазаровЛазар Лазаров е
Коментари Харесай

Социалното министерство разширява обхвата на хората с целеви помощи


Служебният министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност показа екипа си и цели в работата му. Татяна Георгиева е шеф на кабинета, Наталия Ефремова, Надя Клисурска-Жекова и Емил Мингов са заместник-министри. 

Последователност, последователност и експертиза са били критериите при образуването на екипа, както и равнопоставеност на мъжете и дамите, уточни Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност. 

Част от активността на министерството е ориентирана към най-нуждаещите се от целева помощ за отопление, уточни служебният министър. Всеки, който получава помощ за отопление ще получава с 20% повече спрямо предишния отоплителен сезон. По-високата помощ ще стартира да се изплаща от 15 август, посочи Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност. 

Предприети са дейности и за разширението на обсега на лицата, които имат право на такава помощ. Почти 196 000 са подадените заявки за помощ, а на 108 000 към този момент е отпусната, сподели още служебният министър на труда и обществената политика.  

Предвижда се над 530 00 хиляди души с ниски приходи да получат всяка година пакети с храна и хигиенични материали, а услугата „ Топъл обяд " ще получават над 50 000 нуждаещи се.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР